Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grupowy program w BRK Inowrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

postaram się być, ale jak mnie nie będzie to im przypomnijcie że w następnym tygodniu przyjedzie czarna a4 b8 avant ;-)

Opublikowano
  • Autor

spoko,przypomnimy :wink: jakby co to jutro mamy umówione trzy autka,ja będę tam się kręcił od 9 do ok15.30 i pilnował żeby rabacik był udzielony :decayed:

Opublikowano

spoko,przypomnimy :wink: jakby co to jutro mamy umówione trzy autka,ja będę tam się kręcił od 9 do ok15.30 i pilnował żeby rabacik był udzielony :decayed:

dajcie znać co wyszło, bylem tam ok 12 przy twojej majstrowali ;-)
Opublikowano

i jakie wyniki ? u mnie lipa bo auto juz mialo wgrany program na okolo 135/320 stad smutek u mnie :(

Opublikowano

hej a u mnie totalna lipa kupiłem auto z źle wgrana mapa przez MTM przy 4800 obrotów jest spadek 60 kuca ale bedzie czas bedzie nowa mapa :)

http://zapodaj.net/c09b4f04bbaa4.jpg.html

Opublikowano

hej a u mnie totalna lipa kupiłem auto z źle wgrana mapa przez MTM przy 4800 obrotów jest spadek 60 kuca ale bedzie czas bedzie nowa mapa :)

dlaczego nie zrobił odrazu nowej mapy? ile Cię to dzisiaj kosztowało?
Opublikowano

dlaczego nie zrobił odrazu nowej mapy? ile Cię to dzisiaj kosztowało?

mogli zrobic mape nowa :) ale 1200 a ja już wydałem na furkę w tym miesiącu nowe oponki dokładki w kolor prostowanie felg i malowanie uzbierało sie a tu nieoczekiwany koszt:)

Opublikowano
  • Autor

u mnie też nieoczekiwany wydatek ale chłopaki opanowali temat :decayed: pozostaje jeszcze usunąć dpf bo poprzedni właściciel coś majstrował i chyba sknocił ale to osobny temat także mogło być 180 kucyków a jest dokładnie 171,9 i 380,6 Nm na więcej nie pozwala dpf :facepalm: ale spoko w przyszłym miesiącu wywalamy to badziewie

takie wyszły kreseczki :decayed:http://www.directupload.net/file/d/3748/yva3e7bx_jpg.htm

Edytowane przez DamianIno

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja się tam wybieram z kumplem w tym. tyg. na nowe mapy...

Opublikowano

panowie może jutro by ktoś miał ochotę zrobić program? ;-) ja byłem zaklepany niestety kolega rzucił L4 i cofneli mi urlop :-/ chlopacy będą jutro cały dzień na kanałach siedzieć :-/

Opublikowano
  • Autor

panowie może jutro by ktoś miał ochotę zrobić program? ;-) ja byłem zaklepany niestety kolega rzucił L4 i cofneli mi urlop :-/ chlopacy będą jutro cały dzień na kanałach siedzieć :-/

i jak program zrobiony??jakie wyniki??

Opublikowano

:D:D 181KM 397NM u mnie (TURBO BRD, POMPKI 073AL, SSĄCY OD AWXa , wywalony egr i KAT)

W awx kumpla 162KM 360NM na seryjnych gratach po zimie zakładamy FMIC I dobijamy pod 200KM

w mojej Audi była wgrana mapa wcześniej...dziś pierwszy pomiar dał 187KM i 423NM i dlatego padły mi dwie suszarki, źle zrobiona mapa przez pana X za dużo paliwa a za mało powietrza, chłopaki z brk poprawili i chyba będzie dobrze.. pozdro

Opublikowano

Mariusz, napisz proszę na PW, kto robił ten wcześniejszy program

Opublikowano

i jak program zrobiony??jakie wyniki??
niestety jeszcze nie byłem ale jak ogarnę wolne to zaraz jadę do Ino
Opublikowano

bartas kiedy jedziesz?? bo mój kumpel jedzie w pon. na 14 do brk ... bmw e90 - razem byście mogli zbić coś z ceny :D

Opublikowano

nie dam rady w pn a z ceny wiem że nie zejdzie bo cały czas mówi że i tak tanio :-/

Opublikowano

hah mi też tak mówił a jednak...

Opublikowano

więc jadę w piątek na 9 ;-)

Opublikowano

Bartas, podaj numer do siebie.

Mój kom: 514-535-830

Pracuję przy Poznańskiej w Inowrocławiu, to może bym Cię gdzieś wyhaczył po drodze na program w piątek.

Edytowane przez eltom

Opublikowano

kurcze teraz dopiero odczytałem wiadomość od Ciebie :-/ ja już po programie mam 198km i 407Nm płaciłem 1200zł bo miałem inne turbo