Opublikowano 14 Stycznia 200719 l Miałem wystrzeloną prawą poduszkę aierbag.W tej chwili mam założoną zaślepkę ale musiał robić to straszny partacz gdyż szczeliny pomiędzy zaślepką,a tapicerką są duże i nierówne (wygląda to wrednie ).Nie orientuje się ktoś gdzie można dostać takie paski (różne kolory ) silikonowe,które założyłbym w miejsce tej brzydkiej szpary ???
Opublikowano 14 Stycznia 200719 l Autor A mógłbym prosić jakiś link na aukcje z tego typu materiałami ??????
Opublikowano 14 Stycznia 200719 l http://www.allegro.pl/search.php?string=audi+a4&category=18896&description=1&country=1&p=0
Opublikowano 14 Stycznia 200719 l jejku ale my dobre chłopaki jesteśmy A Hugo to ma gołębie serce widze
Opublikowano 14 Stycznia 200719 l Autor Jesteście naprawdę super ale mi chodziło o jakąś silikonową tasiemkę np brązową którą mógłbym uszczelnić tę brzydką szczelinę pomiędzy zaślepką,a resztą tapicerki.Można wogóle coś takiego dostać ???????
Opublikowano 15 Stycznia 200719 l ale mi chodziło o jakąś silikonową tasiemkę np brązową którą mógłbym uszczelnić tę brzydką szczelinę nic z tym nie zrobisz,mozesz tylko kupic ori zaslepke i porzadne zamontowac. \PS.trza bylo kupowac auto z calumi poduchami :diabelek:
Opublikowano 15 Stycznia 200719 l Autor Niestety musiałem kupić takie,bo to było Audi od mojej siostry,a sytuacja rodzinna tego wymagała.Poza tym kupiłem go w całkiem dobrej cenie-w tamtym roku 2000 rok,wersja Avant 1,9 Tdi za 28 tysięcy.