Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak powinny działać wentylatory ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko do działania wentylatorów. Tematów na forum jest sporo ale nie widzę konkretnej odpowiedzi jak praca jest poprawna . B6 mam od niedawna i zauważyłem dzisiaj że sprawa u mnie wygląda w ten sposób: Jak klima jest wyłączona ( ECON on ) to wentylatory nie chodzą więc to jest chyba ok. Natomiast kiedy ECON jest off to obydwa wentylatory załączają się na chwilę ( obydwa są elektryczne ) i po jakichś 10-15 sekundach się wyłączają, potem znowu po około 15 sekundach załączają się na chwilę z powrotem. Taka praca wentylatorów jest gdy na zewnątrz jest chłodniej (np dziś rano jakieś 13 stopni) Kiedy jest gorąco to chodzą na wysokich obrotach cały czas. czy takie działanie ( cykliczne załączanie i wyłączanie ) w niższych temperaturach zewnętrznych jest normalne? W jakich ewentualnie grupach należało by sprawdzić w VAGu błędy? Na grupie ENGINE nie ma błędów

Opublikowano

hej zasadniczo mój post niejako pokrywa się z Twoim :

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/288415-audi-200-alt-2002-wentylatory-2-czy-1/

Wiem że gdy nie włączysz tryb ECO to WENTYLATOR chodzi nonstop ale czy tak ma być ??? Rok czasu jeżdżę A4B6 i w końcu padł ale przecież miał do tego prawo skoro kręci się non stop no chyba że się mylę ...No i czy tam ma być 2 czy 1 ???

pzdr

Edytowane przez vasco