Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sprzedaz auta umowa -kupna sprzedazy( wazna sprawa)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W najblizszych dniach wystawiam swoja a4 do sprzedazy,

Macie moze jakas dobra umowe ( autko jest sprawne w 100% az szkoda sprzedawac) nie mam nic przeciwko na przeglad w dniu sprzedazy jesli klient tego zechce, i po takiej sprzedazy nie chcial bym zwrotow , mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi

:mysli:

Opublikowano

Druki umów są np. na stronie motoallegro, możesz z tamtąd pobrać sobie :)

Ja korzystałem właśnie z tego wzoru

Opublikowano

ja jak pare miesiecy temu sprzedawalem auto to umowe znalazłem na necie...praktycznie wszystkie z neta wygladaja podobnie.. dodatkowo zawsze mozesz dopisac swoje punkty i tak jak poprzednik pisał motoallegro albo otomoto tam są umowy do ściągnięcia i jest w nich wszystko....więcej do szczęścia raczej nie trzeba

Opublikowano

Jako dodatek do tego wszystkiego dopisze ,jak wyglada to w Anglii,zawsze na umowie kupna-sprzedazy ,przede wszystkim auta starszego,uzywanego,jest dopisek ''sold as seen'',czyli sprzedane w stanie jakim widac-to jest zabespieczenie prawne wlasciciela auta,na wypadek,gdy sie cos popsuje po sprzedazy auta,nowy wlasciciel moze isc do kazdego mechanika i on ocenia,czy usterka byla przed kupnem auta i czy poprzedni wlasciciel ja ukryl,czy nie mogl o niej nie wiedziec-jesli nie wiedzial o tym,pieniedzy nie zwraca,lub nie placi za naprawe.

Umowa gentelmenska jest gwarancja na jeden miesiac,po miesiacu bez usterek nowy wlasciciel juz musi zadbac o naprawe usterki

wspomniales o przegladzie przed sprzedaza,w Anglii nikt tego nie preferuje,ze wzgledu na to,ze po przegladzie-auto jest sprawne,wiec nie ma mowy o zwrocie pieniedzy

to jest dla informacji chcacych kupic auto na Wyspach :wink4:

Opublikowano

Halskii ta a4 ktora sprzedajesz to czerwona quattro?? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

tak ta czerwona w quatrro, sprzedaje ja ze lza w oku, gdyz wszystko w niej porobilem a teraz zmuszony jestem sprzedac...pozdrawiam dzis chyba wystawie ja na allegro

Opublikowano

widzialem jechałes nia dzisiaj z kartka hehe