SMS Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Koledzy kupilem alternator boscha z polifta i rozni sie tym ze na kostce ma wpiete oba przewody a w starym sa osobno jeden grubszy a drugi cienszy czy dobrze mysle ze mam je podpiac pod ta kostke,cienszy do cienszego,a grubszy do grubszego?
jacek70 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Sprawdź czy na altku jest przejście pomiędzy grubym a cienkim.
SMS Opublikowano 22 Września 2014 Autor Opublikowano 22 Września 2014 Sa we wtyczce 2 piny. Mam go rozkrecic i sprawdzic? Podlaczal ktos taki altek z polifta do przed. Wydaje mi sie ze trzeba tylko te dwa kable podlaczyc pod wtyczke ale pewien nie jestem i dlatego pytam. Koledzy altek juz podłączony i wszystko śmiga. 1
norapl2303 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Koledzy kupilem alternator boscha z polifta i rozni sie tym ze na kostce ma wpiete oba przewody a w starym sa osobno jeden grubszy a drugi cienszy czy dobrze mysle ze mam je podpiac pod ta kostke,cienszy do cienszego,a grubszy do grubszego? Czy problem z podłonczeniem został rozwiązany? bo mam taki sam problem
SMS Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Opublikowano 20 Marca 2015 tak rozwiazałem ten problem podlaczasz grubszy przewod to grubszego i cienszy do cienszego i smiga
Rekomendowane odpowiedzi