Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BDG] 2.5 V6 TDI 163PS -> 196PS/412Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i u mnie tez pojawil sie za***iście, ale to za***iście wielki "Rogal" na twarzy... Powiem tak: kolega Witek mowi, ze to nowy rekord z tym silnikiem, jeszcze raz dzieki Witek za mila wspolprace... Mial byc wykres, oto i on, ocencie sami:

c1f0176f5fa00912.jpg

Opublikowano

no ładnie :) Rogal "miszcz" :good:

Opublikowano

gratuluje , ładne cyferki :wink4:

wpadnę kiedyś do Wrocka i sprawdzimy te konie :wink4::good:

Opublikowano
  • Autor

chyba predzej ja wpadne do krakowa, bywam tam dosyc regularnie... bede nawet w ten weekend, narazie do piatku w stolycy...

Opublikowano

chyba predzej ja wpadne krakowa, bywam tam dosyc regularnie... bede nawet w ten weekend...

no to wpadnij na spota w niedzielę :wink4:

Opublikowano

chyba predzej ja wpadne do krakowa, bywam tam dosyc regularnie... bede nawet w ten weekend, narazie do piatku w stolycy...

Zapraszamy na Spocika :naughty:

a wykresik calkiem ładny :good:

Opublikowano

no ciekawy jestem jaka różnica będzie :)

Opublikowano
  • Autor

Ciebie kolego Cuber to chyba nawet widzialem jakis czas temu jak pstrykales fotki swojej nowej b7 kolo wjazdu do Muzeum Lotnictwa, cisnalem wtedy akurat swoje marne 165 konikow :polew:

Opublikowano

Ciebie kolego Cuber to chyba nawet widzialem jakis czas temu jak pstrykales fotki swojej nowej b7 kolo wjazdu do Muzeum Lotnictwa, cisnalem wtedy akurat swoje marne 165 konikow :polew:

i nawet się nie zatrzymałeś ?? :gwizdanie: :bicz3:

Opublikowano
  • Autor

myslalem ze to jakis handlarz robi igle ze swojej fury na otomoto... :polew:

Opublikowano

Hmm, carnivore1 !!! Chcę oficjalnie podziękować za gest z twojej strony, to było godne posiadacza Audi. Gratuluję parametrów i życzę banana za bananem podczas jazdy :) Ja siedzę w domu od godziny i banan mi z pyska nie zchodzi :)

Pozdrawiam serdecznie

B@rt

Opublikowano
  • Autor

spoko spoko, oplacalo sie poczekac jak widzisz... pozdr.

Opublikowano

Tak po za tematem to pełen SZACUN dla Rogalottiego za obsługę i wenę etc. etc. no i za banany :)

Opublikowano

piekny ten moment ....

Opublikowano

niskie temperatury pomogły :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Zastanawia mnie ile by wyszło w przypadku mojego paździerza gdyby był hamowany przy 10 st. a nie 29 st. ... :naughty::decayed:

Opublikowano

Zastanawia mnie ile by wyszło w przypadku mojego paździerza gdyby był hamowany przy 10 st. a nie 29 st. ... :naughty::decayed:

Nic prostszego jak pojechać dzisiaj na hamownię i sprawdzić. Nie ma sensu się zastanawiać i gdybać. Chcesz wiedzieć a nie ciągle się wszystkich pytać to wsiadasz w auto i jedziesz i sprawdzasz. Co więcej wtedy to ty możesz się podzielić wiedzą z nami a nie ciągle na odwrót :good:

Opublikowano

Nic prostszego jak pojechać dzisiaj na hamownię i sprawdzić. Nie ma sensu się zastanawiać i gdybać. Chcesz wiedzieć a nie ciągle się wszystkich pytać to wsiadasz w auto i jedziesz i sprawdzasz. Co więcej wtedy to ty możesz się podzielić wiedzą z nami a nie ciągle na odwrót :good:

Nic dodać, nic ująć :cool1:

Opublikowano

Nic dodać, nic ująć :cool1:

:foch::zyzol::wink4:

Opublikowano

Powaznie Andrzej... na Twoim miejscu wykorzystalbym aure i pojechal na porzadna hamownie. Moze tez masz ciut powyzej 200 PS-ow.

Sorry za OT.