piekarz Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Witam! Przy ruszaniu oraz przy zmianie biegów słychać z lewej strony z przodu taki metaliczny dźwięk, odczuwalny na całej budzie(takie denerwujące chrobotanie). Czy to przeguby? Przy skręcie w lewo zauważyłem, że też to występuje. Osłony przegubów są całe. A może wystarczy dołożyć smaru? Edytowane 24 Września 2014 przez piekarz
RySio_LKR Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Mozliwe kolego ze to przegub ale tez nie koniecznie moze jakis inny luz na ktorejs części zawiezszenia
xXPiotrekXx19 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 koledzy u mnie jest tak mam do wymiany oba przeguby zewnętrzne bo słychać je na skręconych kołach ale teraz jeszcze zauważyłem takie niepokojące zjawisko jak jadę autem nie ważne czy 2 czy 3 lub 4 bieg i delikatnie przyspieszam ale to naprawdę minimalnie to czuć takie drżenie auta i nie wiem czy to te przeguby mogą powodować takie objawy czy cos innego co wy o tym sądzicie
Rekomendowane odpowiedzi