piekarz 0 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 (edited) Witam! Przy ruszaniu oraz przy zmianie biegów słychać z lewej strony z przodu taki metaliczny dźwięk, odczuwalny na całej budzie(takie denerwujące chrobotanie). Czy to przeguby? Przy skręcie w lewo zauważyłem, że też to występuje. Osłony przegubów są całe. A może wystarczy dołożyć smaru? Edited September 24, 2014 by piekarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
RySio_LKR 0 Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Mozliwe kolego ze to przegub ale tez nie koniecznie moze jakis inny luz na ktorejs części zawiezszenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXPiotrekXx19 13 Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 koledzy u mnie jest tak mam do wymiany oba przeguby zewnętrzne bo słychać je na skręconych kołach ale teraz jeszcze zauważyłem takie niepokojące zjawisko jak jadę autem nie ważne czy 2 czy 3 lub 4 bieg i delikatnie przyspieszam ale to naprawdę minimalnie to czuć takie drżenie auta i nie wiem czy to te przeguby mogą powodować takie objawy czy cos innego co wy o tym sądzicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts