Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BEX] Doradzcie wymiana koncowego tlumika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

tak jak w temacie planuje wymiane koncowego ori tlumika na przelot firmy Ulter http://www.kadex-tlumiki.pl/1816,tlumik-ULTER-NM-142-90RS-koncowka-90mm?PHPSESSID=bc0b1f4df223c6f2566b72639a6aa96c mysle ze nie bedzie on wydawal uciazliwego odlosu tylko da rasowy pomruk :naughty: , srodkowy zostal kat wywalony (plany na downpipe , poniewaz po wyprociu kata powstal niemily metaliczny dzwiek :kwasny: )

piszcie czy to dobry pomysl czy moze macie inne sprawdzone tlumiki koncowe ktore sie spisuja :)

a co do downpipe moze znacie kogos kto ma na sprzedaz czy robi porzadne DP w sensownej kasie :decayed:

Opublikowano

z koncowymi mozesz sie bawic troszke basu dadza tylko nie wyrzucal srodkowego bo wtedy ci ueb urwie ;)

Opublikowano

ja już do poprzedniego auta kupiłem ostatni dedykowany pod auto tłumik ultera niby miało być w miare cicho przyjemnie certyfikaty itp.rzeczywistość była troszke inna prz krótkich przejażdzkach w miare ale dłuższe podróżne to katorga dzwiek fajny ale przez chwile

Opublikowano
  • Autor

czy moze sie ktos wypowie jak bedzie z DP 3" reszte przelot 2,5" czy nie bedzie za glosno

Opublikowano

jezeli tak bardzo chcesz ultera to napisz lub zadzwoń do pana PRZEMYSŁAWA MAGI ja zawsze jak coś chcialem kupić to z nim uzgadniałem cene i to po ładnych rabatach

Opublikowano

Odnośnie Dp to zapytaj kol Gregor10. Może przy okazji coś jeszcze wystroisz.

Opublikowano
  • Autor

jezeli tak bardzo chcesz ultera to napisz lub zadzwoń do pana PRZEMYSŁAWA MAGI ja zawsze jak coś chcialem kupić to z nim uzgadniałem cene i to po ładnych rabatach

mozesz mnie oswiecic gdzie szukac pana PRZEMYSŁAWA MAGI? :D chyba ze mozecie podpowiedziec inna firme godna uwagi

doradzcie czy warto obwijac DP tasma bazaltowa? :)