ryba85 Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 czy powinno tak byc ze radio gasnie podczas odpalania silnika?czy moze jest cos nie tak?wam tez gasnie?
Mesiah Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Jeśli gaśnie przy kręceniu i samo włącza się po odpaleniu to wszystko ok. Niektóre mają zabezpieczenia i przy spadku napięcia przygasają.
Klejk Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 rozrusznik ma bardzo duzy pobor mocy z aku.. takze to jak najbardziej normalne zachowanie...
ryba85 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Opublikowano 24 Września 2014 a ne bedzie to wina rozrusznika?wydaje mi sie ze kiedys tego nie było?
TidiVelDante Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 U mnie jak auto jest zgaszone, a radio gra i zapalam auto to na chwile gasnie samo radio i za chwilę samo sie włącza. To normalne zjawisko. Jesteś pewny, że wcześniej tak nie było ?
ryba85 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Opublikowano 24 Września 2014 U mnie jak auto jest zgaszone, a radio gra i zapalam auto to na chwile gasnie samo radio i za chwilę samo sie włącza. To normalne zjawisko. Jesteś pewny, że wcześniej tak nie było ? to u mnie tak samo sie dzieje.moze na tamtym radio nie było zabezpieczen.
Mesiah Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Przestańcie. Wszystko jest w porządku i nie masz się czym przejmować. Nie masz nic uszkodzonego.
ryba85 Opublikowano 25 Września 2014 Autor Opublikowano 25 Września 2014 sprawdze na spocie jak chłopaki mają w swoich autach.
Grztom Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 To normalne nie musisz nic sprawdzać tak jak koledzy wyżej pisali to normalne zjawisko, rozrusznik ma duży pobór i to dlatego np. dmuchawa też Ci sie wyłącza przy kręceniu rozrusznikiem.
szamot Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Instalacja elektryczna w B5 jest tak wykonana że w momencie pracy rozrusznika przekaźnik odcina wszystkie obciążenia, by cała energia przekazana była do rozruchu.
Rekomendowane odpowiedzi