dinex2 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Witam, bardzo proszę o pomoc. Otóż, przedwczoraj po ulewnym deszczu auto zaczęło wyć, alarm bezustannie wył, w nierównym tempie. Gdy o 2 w nocy odłączyłem akumulator,żeby tylko przestał wyć, na którym miałem położoną szmatkę,była cała z wody trochę wody się dostało. Wczoraj rano, udało się odpalić. Niestety dziś nie odpala, było tak że odpalił na sekundę i zgasł, natomiast po wymianie akumulatora, kręci lecz nie odpala. Gdzieś w obrębie bezpieczników,od strony kierowcy słychać jakieś zwarcie a z tyłu klapa otwiera się i zamyka wariuje. Czy jesteście mi w stanie dać jakieś wskazówki, jakieś porady, z góry bardzo dziękuje. Edytowane 26 Września 2014 przez dinex2
jacek70 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Zobacz czy nie masz wody na podszybiu i czy nie zalała kompa. Sprawdź też czy nie ma wody w środku.
dinex2 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Auto naprawione.Po wizycie u mechanika, stwierdził że przyczyną wszystkiego był alarm, który odłączył i jest wszystko ok. auto chodzi jak dawniej, także wylał skądś wodę. Edytowane 3 Października 2014 przez dinex2
jacek70 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Skoro wylał wodę to musiała się jakoś tam dostać. Sprawdź odpływy aby zapobiec zalaniu.
Rekomendowane odpowiedzi