nikiel222 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Witam mam problem z zatrzaśniętą klapa bagażnika . Słyszałem o awaryjnym otwieraniu tylko nie wiem gdzie się to znajduje . sedan 1.8 95
darko Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) po stronie pasażera,pod tylnym siedziskiem, jak je podniesiesz w rogu zobaczysz rozdzielacz z wężykami,któryś wężyk jest od klapy i albo trzeba dmuchnąć albo wciągnąć do siebie powietrze, na pewno się połapiesz,który jest który Edytowane 26 Września 2014 przez darko
nikiel222 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Dzisiaj rozebrałem i dostałem się do tego lecz nie działa na pewno otwiera się wciągając bo klapka od baku działała. Może ma ktoś inne pomysły czytałem gdzieś ze można wywiercić dziurę i otworzyć linką tylko nie wiem gdzie dokładnie . I jeszcze jedno pytanko czy ten zestaw będzie pasował do mojej fury ? http://allegro.pl/show_item.php?item=4557248903 Edytowane 27 Września 2014 przez nikiel222
oyamabdg Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Dzisiaj rozebrałem i dostałem się do tego lecz nie działa na pewno otwiera się wciągając bo klapka od baku działała. Może ma ktoś inne pomysły czytałem gdzieś ze można wywiercić dziurę i otworzyć linką tylko nie wiem gdzie dokładnie . I jeszcze jedno pytanko czy ten zestaw będzie pasował do mojej fury ? http://allegro.pl/show_item.php?item=4557248903 Nie będzie, to jest od polifta.
jjan682 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Chciałbym zamknąć temat awaryjna otwierania bagażnika Audi a4b5 98 r. SEDAN. Jest on banalnie prosty po zdjęciu ramki tablicy rejestracyjnej znajduje się fabryczna zaślepka gumowa ,po zdjęciu jej mamy otwór i idealne podejście do cięgna ,które pociągamy do góry . I tyle
Rekomendowane odpowiedzi