bartek2838 0 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Witam, ostatnio zauważyłem coś w rodzaju klekotania z przodu (od strony paska rozrządu) .Dodam że tematy wariatora i zaworu przerabiałem więc odpada. Miał ktoś już taki przypadek? Możliwe że to hydrauliczny napinacz paska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benyA4 8 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 jestes pewien ze to od rozrzadu ??? moze sprzegielko alternatora albo sprzeglo sprezarki klimatyzacji . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek2838 0 Posted October 4, 2014 Author Share Posted October 4, 2014 jestes pewien ze to od rozrzadu ??? moze sprzegielko alternatora albo sprzeglo sprezarki klimatyzacji . też jestem zdziwiony, bo do tej pory tego nie zauważyłem. 100% pewności nie mam ale dżwięk jak by z tych okolic... Dźwięk podobny do klekotania zaworu sterującego wario tyle że z przodu silnika Sytuacja wyjaśniona. Powód, uszkodzona cewka zapłonu. Na szczęście załapałem sie na akcję serwisową i wymienili mi 4 sztuki za free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts