mital80 0 Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 (edited) witam! od kilku dni jak wylacze zaplon to kasuje mi sie zegarek i data oraz brak podswietlenia przyciskow od esp i wlacznika swiatel nie wiem co jest przyczyna jak wlacze postjuwki to nie podswietla licznika. gdy wlacze awaryjne to nie slychac tykania a kierunki mrugaja!! Uzupełnij PROFIL! Edited October 1, 2014 by cwiara Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek70 104 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Może kostki nie stykają. Podepnij vaga i zrób test zegarów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGoriO 44 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 jak wlacze postjuwki to nie podswietla licznika. gdy wlacze awaryjne to nie slychac tykania a kierunki mrugaja!! jakie auto? B5 B7 B8???? nawet w profilu nie masz, nie wiem jaki schemat szukac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mital80 0 Posted October 1, 2014 Author Share Posted October 1, 2014 jak wlacze postjuwki to nie podswietla licznika. gdy wlacze awaryjne to nie slychac tykania a kierunki mrugaja!! jakie auto? B5 B7 B8???? nawet w profilu nie masz, nie wiem jaki schemat szukac? podpinalemn vaga i zero bledow w liczniku tylko klimatronik pokazuje caly czas blad 1206 czyli czas wylaczenia zaplonu czy cos takiego!! a mam b6 z 2004roku...taki jeden elektronik mowil ze to licznik i musze mu zostawic auto na dluzsza chwile ale mam drugi licznik na podmianke i jest to samo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek70 104 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Skoro na drugim liczniku jest to samo to wskazuje na to że to nie licznik a coś innego. Może Mce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mital80 0 Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 (edited) witam ponownie! auto bylo w serwisie i nic podobno do licznika nie dochodzi prad z bezpiecznika chyba bedzie kabelek, brak mi sił skasowali i nic nie zrobili!!! czsami zalapie i jest ok ale to tak na chwile. problem rozwiazany winny byl bezpiecznik jest dobry ale zasniedzialy i nie laczyl wyczyscilem gniazdo i narazie od 2dni jest ok Edited October 12, 2014 by mital80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts