andy59 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Witam ! Po pracy wsiadam do auta ,odpalam,zmniejszam na klimatroniku temperaturę do 19 st. a tu cisza,brak nadmuchu powietrza do kabiny. Na klimatroniku zwiększam obroty,przełączam na klimatyzację, dalej cisza.Dopiero po przejechaniu ok.10 km zaczęło działać. Po przyjechaniu do domu zgasiłem auto, odczekałem około godziny i ponownie uruchomiłem auto, niestety znowu cisza. Jaka może być przyczyna.Proszę o poradę. Andy59
Dev Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Wyciagnij wentylator. Szczotki zdechly
kamilpsk Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Żeby sie do niego dostac musisz zdemontowac schowek. Ten przed pasazerem
andy59 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 Żeby sie do niego dostac musisz zdemontowac schowek. Ten przed pasazerem Witam! Wykluczyłbym "koniec" szczotek. Właściwie sam niewiem co jest grane,na klimatroniku mogę ręcznie zwiększyć obroty wentylatora. Gdy przełączę na AUTO to obroty spadają do dwóch kresek. Wygląda mi na to, że AUTO nie działa. Przed awarią, po odpaleniu samochodu stojącego na "słońcu" klimatronik automatycznie zwiększał obroty wentylatora.
Magicbattle Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 klimatronik zwieksza sam sobie obroty w trybie auto. najlepiej podlacz sie vagiem pod klime i bedziesz wiedzial co jest nie tak.
Dev Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Jest ok, jak zmienisz temperature to zmienią się obroty wentylatora.
Rekomendowane odpowiedzi