Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B6 1.9TDi Avant by K4mik4dz31_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

chcesz wrzucić fotele z RS4 ?

Z s-line :)

Szczerze Panowie chyba zrezygnuje z tego forum, założyłem tego posta żeby pochwalić się co narazie mam zmysla ze mi pomożecie dalej modifikowac mój samochód :) no ale mówi się trudno... Dzięki wielkie pozdrawiam

Opublikowano

bo masz w opisie z RS4

Opublikowano

Z s-line :)Szczerze Panowie chyba zrezygnuje z tego forum, założyłem tego posta żeby pochwalić się co narazie mam zmysla ze mi pomożecie dalej modifikowac mój samochód :) no ale mówi się trudno... Dzięki wielkie pozdrawiam

A liczyłeś ze kazdy bedzie sie zachwycał , oh i ah ...kazdy ma swój gust i rób auto jak tobie sie podoba ...dostajesz oceny krytyczne jak i pozytywne , wybierz te co tobie pasują a krytykę przyjmij na klatę ...a nie sie foc**jesz ...poza tym łaskę robisz ze sie na forum zarejestrowałeś , jak ci nie pasuje to nikt nie bedzie płakał , ale radziłbym ci zmienic podejście

Opublikowano
  • Autor

No dobrze, jest okej bez spiny poprostu mówie

Opublikowano

Z s-line :)Szczerze Panowie chyba zrezygnuje z tego forum, założyłem tego posta żeby pochwalić się co narazie mam zmysla ze mi pomożecie dalej modifikowac mój samochód :) no ale mówi się trudno... Dzięki wielkie pozdrawiam

A liczyłeś ze kazdy bedzie sie zachwycał , oh i ah ...kazdy ma swój gust i rób auto jak tobie sie podoba ...dostajesz oceny krytyczne jak i pozytywne , wybierz te co tobie pasują a krytykę przyjmij na klatę ...a nie sie foc**jesz ...poza tym łaskę robisz ze sie na forum zarejestrowałeś , jak ci nie pasuje to nikt nie bedzie płakał , ale radziłbym ci zmienic podejście

Dziadek dobrze gada, polać mu :drinks: robisz trochę wiochę z auto to lecą negatywy i tyle.

Opublikowano
  • Autor

Robisz samochód pod siebie żeby jazda nim podobała się tobie nie robisz czegoś dla ludzi

Opublikowano

felgi masz bardzo fajne zwłaszcza z tyłu wygladaja fajnie :wink: ale za hu... nie podobaja mi sie tylne lampy, przednie ze czarne ala tuningowany passat b5 z przodu i te hawajskie klimaty w srodku :decayed: ale powiem ci ze dzieki tobie zrezygnowałem własnie z bixow bo ten przod w tym naszym kolorze jest tragiczny z tymi lampami :decayed: wczesniej wygladał ala a6 c6 a teraz ala passat b5 bez liftu z czarnymi tuningowanymi lampami :decayed: co org to org farbryka wie co robi :decayed: pamietaj ze to audi czyli auto szykowne elegandzkie pachnące idealnie zgrane i dopasowane jak i pod wzgledem technicznym i wizualnym :decayed: a tak wgl to te fotele to nie sa od audi :decayed: ale my cie tu wyprowadzimy na dobra droge pamietaj audi nie moze wygladac jak tuningowany oplel astra z reklamy liona :decayed: ale na prawdę fele robia ci robote :wink:

Edytowane przez karol18183

Opublikowano
  • Autor

Szczerze w realu te światła przednie źle nie wyglądają, tylko takie wrażenie robią. Fotele no nie są orginalne ale wcześniej była materiał:/ trochę przeróbek zmiam i mam nadzieje waszej pomocy żeby zrobić coś porządnego :) dzieki

Opublikowano

a ty wczesniej miałes kiere w skorze przed obszyciem na nowo?

Opublikowano
  • Autor

Była kolor taki sam jak jest teraz na kierze tylko trochę wytarta :)

Opublikowano

Robisz samochód pod siebie żeby jazda nim podobała się tobie nie robisz czegoś dla ludzi

Ale pokazujesz to auto na forum i musisz sie liczyc z tym ze nie kazdy lubi to co Ty i moze to tutaj napisac. Obrazanie sie z tego powodu to moim zdaniem dziecinada. Krytka powinna motywowac do dalszych zmian nie koniecznie pod publike ale na pewno pod siebie ;) Powodzenia w realizacji dalszych planow i bezawaryjnosci :)

Nastukane z samsunga