przemek11 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Witam, mam trochę nietypowe pytanie a mianowicie macie może sprytne sposoby aby wyjąć/ włożyć podsufitkę z/do auta? Bo nie chciałbym jej zniszczyć i połamać więc wole najpierw zapytać, bo po próbnych przymiarkach za cholere nie chce mi Wejść podsufitka drzwiami Wiadomo przedniej szyby nie będe demontował żeby włożyć podsufitkę dodam że mam sedana Edytowane 14 Października 2014 przez przemek11
Czary Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 na forum kilka osób już wsadzało do sedana demontując przednie fotele i udało im się to bez zniszczenia podsufitki
przemek11 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) No będe musiał próbować w ten sposób, ale jak na pierwsze przymiarki to jakoś sie nie mieści Wypiore ją jutro i będe sie bawił Edytowane 14 Października 2014 przez przemek11
Fenrir Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Wchodzi bez większego problemu przez przednie drzwi. Ja wyjąłem zagłówki, opuściłem oparcia max do tyłu i jakoś mi się udało ją wyjąć i wsadzić bez jakiegoś specjalnego wyginania. A z tym praniem to ostrożnie bo podsufitki w przedlifcie w większości przypadków się odklejają. Mi też po czyszczeniu odkleiła się cała Edytowane 18 Października 2014 przez Fenrir
mariusz031992 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 nie mam pojecia, jak sie zabrac za zdejmowanie tych wszelkich slupkow I plastikow. Moze ktos posiada jakis tutorial albo instrukcje?
przemek11 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja z braku czasu mojego i firmy która ma mi wyczyscic podsufitkę jeszcze nie wymieniałem jej więc Ci nie pomoge. ale wydaje mi się że słupki wystarczy je podwazyć bo chyba raczej są na zatrzaski
Rekomendowane odpowiedzi