Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rodzynek A4 B7 2.0 TDI BRD Quattro - nowa baza do modów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

taki gadget dla firmowego telefonu wpadł :)

2hmzle0.jpg

No i poszły B5 Parsches org nowe wsadziłem i jest efekt mega. MIMO TAKIEGO OPUSZCZENIA auto i tak nie zawadza na progach zwalniających co jestem mega w szoku :kox:

2w1woy1.jpg

2znmq79.jpg

Opublikowano

Już nie raz pisałem miodzio:-) a te koła to 18 ? Ten wzór bardzo mi się podoba ale w 19

Opublikowano

Nowe buty i jest na duzy plus,tak jak bym swoja widzial po modach :D

Opublikowano

A mógłbyś wstawic jakies zdjęcie tyłu:-) chodzi mi o klape tylna ,bo też myśle o klapie s-line

Opublikowano
  • Autor

jutro coś cyknę, pod 200km i przód i tył elegancko usiadły, koła 18" ale są wystawione już na handel :) Plan jest na coś innego

Musze wkońcu dokładke zderzaka zamontować, leży ale nie mam czasu :/

Edytowane przez rodzyn889

Opublikowano

Dzieki:-) a myslisz o 19?:-) czy zostajesz przy 18? Ja jak juz sie zdecyduje na 19 :-) to tylko wzor co masz na aucie:-) ale poki co zostaje przy 18:-)

Opublikowano
  • Autor

BBS Speedline z A5tki mi sie mega podobają, modzenie to nałóg niestety :) A ostatnio oglądam b7 w rs żeby sobie szarpnął, ale 80 tysięcy to masakra :) wiec niech pozostanie marzeniem

Opublikowano

Oj nalóg któremu i ja sie poddałem:-) ale trzeba przyznać że przyjemny:-) ale cholernie kosztowny:-(

Opublikowano
  • Autor

Jest kupiec na.moje felgi wiec albo będą org s-line 18" taki wzor jak mam 17stki albo wzór DTM 18".

A tu takie z warzywniaka strzelone :)

2u883t2.jpg

2ynqjbs.jpg

A tu dzisiejszy brudas w oczekiwaniu na DTM'y na felgach z mojej A6 C6 balon 225/50 ledwo weszły

5xlcsw.jpg

rt3gok.jpg

Opublikowano

Masz dwururke:-) tez to planuje zrobić:-) a nie myslisz by założyć jakies ultery?

Opublikowano

DTM 18 drogie bo sam nie dawno szukałem ale już przy 18 calach fajnie wyglądają .

$_86.JPG

Edytowane przez marcinch001

Opublikowano
  • Autor

Tylko dziwi mnie jedna sprawa są 2 rodzaje tego wzoru . Srebrne i brązowe I maja różne et 43 i 47 ?

Skąd ta różnica ?

Opublikowano

Są różne ET z tego powodu, ze wzor DTM wychodził w modelu B7 jak i B8 . Stad ET 43 dla B7 , a ET 47 dla B8. No i różnią sie początkiem numeru katalogowego. W sprawie kolorów , tak wychodziły dwa kolory oryginalnie. :)

Opublikowano

Jak trafę w dobrej cenie takie DTM to też zmienię u siebie i pomaluję na czrny półmat

Opublikowano

Polecam antracytowy, mam ori kolor taki moich DTM-ow. Robi robote! :)

Opublikowano
  • Autor

TE ŁĄDNIE WYGLĄDAJĄ, ALE NIE widzą mi siędo czarnego auta :) i czarne do czarnego też nie dla mnie :)

16abg54.jpg

No i są :) Do tego wentylki, oraz dystane przód 13mm już siedzą, na tył 20mm już jadą :)

Opony Dunlop Sport Maxx TT - NIESAMOWITE OPONY :) na suchym tak się trzymają, że to masakra, na mokrym w quattro nie ma z nimi problemu ale podobno w ośce, lubią gubić trakcje :) polecam naprawde, małe opony toczenia i mega cisza :)

33lyy5c.jpg

aneofo.jpg

b8vm0w.jpg

30sko51.jpg

ehd84k.jpg

2eea9fa.jpg

2nvfqz8.jpg

33o3053.jpg

jeszcze dokąłdka leży w bagażniku, no nie mam weny jej zamontowac ;/

Dziś pod firmą widziałem a5 na tych: 8,5j Et29 mega! Były na allegro ale niestety jeszcze drożej niż te co ma teraz ;/

23s9kpy.jpg

Opublikowano

Ładne te dtmki ;) w 19 robily by lepsze wrażenie ;) bo obecnie robi taki sam szał jak te rs4 poprzednie :) moze ja tak to widze, bo sam takie mam :D

Opublikowano
  • Autor

RSy to bym chciał 19" et29 wtedy wyglądają czadersko :) ale cena

Opublikowano

na forum za 2200 sa wystawione 19 ;)

Opublikowano
  • Autor

ale to są stare rs6 19", a rs4 na forum to podróbki nie pasują mi do takiego auta, mówię o RS4 Orginalnych 19" z małym :)