Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polerowanie/regeneracja lakieru - gdzie na Dolnym Śląsku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtam. Zastanawiam się nad oddaniem auta do polerowania. Chciałbym aby lakier w pewnym stopniu przypominał czasy jak moje Audi wyjechało z fabryki. Chciałbym wydobyć głębię koloru. Jako, że sam nie mam o tym zielonego pojęcia i nie zamerzam osobiście tego robić, proszę koledzy podajcie namiary na sprawdzone firmy, które się zajmują polerowaniem i kosmetyką samochodową. Interesują mnie firmy z Dolnego Śląska: Wrocław, Wałbrzych, Kotlina Kłodzka.

PS. Jaki jest orentacyjny koszt takiej usługi?

Opublikowano

Polerowanie a regeneracja to są dwie różne rzeczy. Samo polerowanie za wiele Ci nie da poza usunięciem największych rys, natomiast jeśli ma być jak nowy to trzeba przeprowadzić proces regeneracji od A do Z czyli usunąć wszelkie ciała obce z lakieru, zrobić korektę i zabezpieczyć np. ceramiką. Wtedy to będzie miało ręce i nogi na jakieś 2 lata ale kosztuje zazwyczaj około 2000zł. Jakbyś gdzieś robił to napisz jak wyszło :)

Edytowane przez Jakoob

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź :) Myślę o podjechaniu do kolegi Aron21 z Milicza i skonsultowaniu się z nim. 2000zł to dużo, ale pewnie efekt jest super.

Opublikowano

Wszystko zależy od użytych środków i stanu lakieru może być 1200 a może znacznie więcej.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jakby co mam znajomego, który zajmuje się polerką, koszta to chyba 600 zł z lampami, auto musi zostać chyba na cały dzień, jakby ktoś był zainteresowany to mogę dać linka na fejsa do jego prac

• 2 lata później...
Opublikowano

odkopuje temat:
Chciałbym wykonać polerkę dla auta - najlepiej Wrocław. Czy macie jakiś zakład,albo kogoś godnego polecenia ?

Opublikowano

wpisz w wyszukiwarkę i znajdziesz coś dla siebie. Niestety ale we wro się sporo cenią, zajrzyj może na miejscowości obok cena pewnie będzie dużo niższa

Opublikowano
Dnia 6.08.2017 o 22:30, Bitu93 napisał:

Chciałbym wykonać polerkę dla auta - najlepiej Wrocław. Czy macie jakiś zakład,albo kogoś godnego polecenia ?

Jeśli chodzi o kosmetykę samochodową we Wrocławiu to polecam:

http://www.wilczynsky.pl/

Nie jest tanio, ale efekty mega.

Opublikowano

Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi! No właśnie nie uśmiecha mi się wykładać 800zł na polerowanie - bo tak oscylującą ceny w Wrocławiu,zwłaszcza że jestem świeżo po zakupie auto :D