adi_328 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 To nie żadne porównanie, tak jak mówię navi nie jest mi zupełnie do niczego potrzebna i telefon w zupełności mi wystarcza, w tych sporadycznych momentach,kiedy faktycznie musze z niej skorzystac
ALEX80 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Fajna fura ten podwójny wydech robi wrażenie gratuluję
adi_328 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 Fajna fura ten podwójny wydech robi wrażenie gratulujęDzięki, to właśnie jedna z rzeczy ,które zawsze mnie urzekała w tym modelu, mam też fetysz emblematów typu s,rs,m3 czy tez tych na blotnikach v6t
Orzeł Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Gratki furki , szkoda ze sprzęgło w manualu jest takie kiepskie :-/
adi_328 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 Gratki furki , szkoda ze sprzęgło w manualu jest takie kiepskie :-/Co masz na myśli?
Orzeł Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Myślałem nad takim autem, ale w serii już sprzęgła padają a po modach jest dramat (rozmawiałem z 3 właścicielami S4 i wszyscy mowil żeby Stronic brać) nawet wzmacniane sobie nie radzą. Jeden z użytkowników mi powiedział ze jak sie nie oszczędza auta to sprzęgło do wymiany co 15-20 kkm :-/. Każde S4 w stronicu po modach maja większy moment niż manual (celowe ograniczenie przez sprzęgło). Życzę Ci jednak, żeby Twoje sprzęgło dawało radę . Potencjał jest na 500 KM wiec ogień straszny w tej budzie
Rekomendowane odpowiedzi