Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Oryginalny zestaw głośnomówiący B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

ostatnio zdemontowałem niepotrzebny i dość irytujący zestaw głośnomówiący pod stare nokie (6010/6020 podajże) - zdjęcie ponieżej (z Internetu).

Z tego miejsca w tej chwili wystają mi 2 kable z kostkami których nie chce narazie wkładać do środka - stąd właśnie moje pytanie - czy te kable mogę wykorzystać jeżeli zakupie jakiś zestawgłośnomówiący na BT (planuje wymienić oryginalne radio).

Można gdzieś kupic zaślepki które zakryją mi te paskudne dziry po tym zestawie ?

Drugie przy okazji - myślicie że jest szansa to ohanadlować na Allegro czy raczej nadaje sie w kosz (aukcji nie znalazłem) :D ?

17_1232358562.jpg

Dzięki,

Tomasz

Opublikowano

Wrzuć fotkę, jak to u Ciebie wygląda i co to tam masz teraz :)

Opublikowano
  • Autor

ok wieczorem wrzuce bo jeszcze troche w robocie trzeba posiedzić :D

tak wygląda to teraz:

20141022_165303.jpg

Opublikowano

Wolisz dziury mieć?:) Miałeś dokładnie to, co na pierwszym zdjęciu, czy jeszcze w to włożony adapter na jakiś telefon? Pokaż, co tam dokładnie zdemontowałeś :)

Opublikowano
  • Autor

Właśnie nie chce dziur :) ale nie chce również takiego elementu który jest mi totalnie zbędny.

W zamian chciałbym pod te kable podłączyć jakiś zestaw na BT a pozostałe dziury zamaskować.

Do tego co jest na pierwszym zdjęciu (z Internetu chociaż wygląda identycznie) jest podłączany adapter w który wkłada się telefon (dokładnie jak na tym foto - u mnie całość jest w jednym ciemnym kolorze) :

adapt.jpg

Opublikowano

A jest jakiś sposób żeby zaślepić - zamaskować te otwory po uchwycie ?

Opublikowano

Właśnie nie chce dziur ale nie chce również takiego elementu który jest mi totalnie zbędny.

W zamian chciałbym pod te kable podłączyć jakiś zestaw na BT a pozostałe dziury zamaskować.

Ja uważam, że ten uchwyt wcale nie jest taki zbędny. Też miałem takie myślenie na początku, ale teraz myślę nad wykorzystaniem go - albo kupię dedykowany adapter do Iphone, albo coś się dosztukuje.

Zobacz przykładowe wykorzystanie innych użytkowników: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/282912-niestandardowy-uchwyt-do-telefonu/

A jest jakiś sposób żeby zaślepić - zamaskować te otwory po uchwycie ?

:arrow2:http://a4-klub.pl/index.php?/topic/288094-otwory-po-telefonie-jak-zaslepic/