Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem z temperatura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z temperatura, a mianowicie wskaznik temperatury caly czas jest na 60 na samym dole, nawet po przejechaniu 500km sie nie podnosi.Co to moze byc? A jak wlacze cieple ogrzewanie to zaraz szyby paruja, ma to cos wspolnego z tym oczywiscie filtr przeciwpylkowy nowy zalozony i dalej nic.

Opublikowano

termostat w pierwszej kolejności

Opublikowano

Masz klimatronic?

To sprawdź kanał 49 jaka pokazuje temperaturę , miałem podobny problem i po wymianie termostatu

wskazówka patrzy pionowo w niebo

Opublikowano

A jak wlacze cieple ogrzewanie to zaraz szyby paruja, ma to cos wspolnego z tym oczywiscie filtr przeciwpylkowy nowy zalozony i dalej nic.

Masz climatronic? Jeżeli tak, to jedź na włączonej sprężarce,,

Opublikowano
  • Autor

mam climatronic, ale na klimie tez paruje. Chyba zaczne jednak od wymiany termostatu.

Opublikowano

nie jestem mechnikiem i specjalista, ale mam tak samo i w czwartek czeka mnie wymiana termostatu. idzie zima trza sie grzac

Opublikowano

Witam ja mam podobny problem tzn wskazówka temp pokazuje co chce hehe czasami wogóle sie nie podnosi a czasami podniesie sie do 70. Orientuje sie ktos dlaczego tak sie dzieje?? Temp jet odpowiednia tylko wskazowka zle pokazuje

Opublikowano

Mam podobny problem. Temperatura na climatronicu jest OK ( 90 oC ) a wskaznik na blacie pokazuje roznie od 82 do 90. Czasami jest dobrze, a za nastepnym razem jakos unosi sie ospale i trzyma sie troche nizej. Moze tylko wystarczy oczyscic styki na czujniku, tylko gdzie on jest? Czy temperatura na climatroniku i na blacie licznika jest z tego samego czujnika?

Opublikowano

Czyjnik kosztuje 81 zł w ASO orginał termostat też nie jest drogi.Wymienisz masz spokój. Jest dużo tematów na tem temat na forum, poszukaj, poczytaj, wymień :)