Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nalot na relingach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję pomocy w sprawie dziwnego nalotu/brudu(jakies dziwne plamy) na chromowanych relingach w b6. Czy ktoś z was też spotkał się z takim problemem i ma na to jakiś skuteczny sposób? Chodzi mi o jakiś dobry środek do czyszczenia. Nie chciałbym kupować różnych kosmetyków które przyniosą mizerny efekt bo szkoda pieniędzy. Ktoś coś? :rolleyes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, ten biały nalot to utleniający się materiał którym są pokryte listwy, na myjni używali za mocnej chemii. Trudno mi powiedzieć czy da się coś z tym zrobić, ale jak coś wymyślisz to się podziel tym też chętnie sobie to usunę z mojego a4. pozdrawiam

Opublikowano

Ja stosowalem paste autosol. Nakladasz warstwe, zostawiasz na chwile a pozniej jedziesz mocno jakas miekka szmatka. Trzeba sie ozapie**** ale efekt jest calkiem niezly.

Opublikowano
  • Autor

ok dzieki. bede niedlugo moze cos próbował. Jeszcze skonsultuje z kumplem który zajmuje sie pielegnacja nadwozia i wnetrza i do neigo pojade, zobacze co mi powie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jezeli posiadasz AutoGLYM CAR GLASS POLISH to spróbuj . A jak nie to jak koledzy pisali pasta polerska powinna to wyciągnąc :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

ogarnoł ktos temat z tymi relingami

Opublikowano

Pasty i polerowanie ręczne to efekt do następnego mycia/deszczu

Opublikowano

U mnie zeszło w b5 pastą 3M żółty korek maszynowo największe obroty oraz po ty zabiegu nałożylem utwardzony wosk Narazie po kilkunastu myjniach nic nie wychodzi. Zobaczymy teraz po zimie.

Opublikowano

U mnie zeszło w b5 pastą 3M żółty korek maszynowo największe obroty oraz po ty zabiegu nałożylem utwardzony wosk Narazie po kilkunastu myjniach nic nie wychodzi. Zobaczymy teraz po zimie.

Nic nie wyjdzie, sprawdzone

Opublikowano
  • Autor

:thumbup1: