kamilp Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam.W audi było nieoryginalne radio, wyjąłem wsadziłem oryginalne audi concert .Wyjąłem te plastiki które są dodawane przy radiu nieoryginalnym. Ale przy oryginalnym mam takie dziury, Co zrobić ?
wit007 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 A to na pewno jest fabryczne radio z tego auta? Jak na moje oko do takiego Concerta powinien być inny panel z klimą itd. Trochę widać na pierwszym zdjęciu w tym wątku http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2299319.html
kamilp Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 A ja nie wiem czy to jest takie fabryczne radio jak wychodziło w tym modelu, myślałem ze wszystkie są jednego rozmiaru kaseciaki . Ale mimo wszystko zobacz że w linku którym podałeś koło radia jest ramki troszkę a u mnie nie ma nic.
wit007 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 No właśnie - jakby oryginalnie było jeszcze coś szerszego. A w linku te paski po bokach są połączone z panelem klimy.
kamilp Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Czyli musze kupić inne radio tak ?
arre Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 tak to nie jest radio z 8l fl btw zapraszam na a3 squad
kamilp Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Nie no spoko nie znam się aż tak że wiem czy to takie radio było czy inne, ok to jaki model kupić aby pasowało na 100% ? mam tylne głośniki i subofer- nie grają na tym radiu jak i na poprzednim nieoryginalnym co zrobić?
wit007 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Subwoofer nigdy nie zagra porządnie bez wzmacniacza. Chyba że masz?? Chyba takie idealnie wypełni "dziurę" http://allegro.pl/radio-concert-audi-a2-a3-a4-a6-a8-tt-i4762019223.html Edytowane 4 Listopada 2014 przez wit007
Rekomendowane odpowiedzi