davidoff82 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Czy podejdzie mi oslona czy też rączka ręcznego z Passata b5? Moge taka skorzana zanabyc za kilka piw tylko nie wiem czy spasuje bo wyglada nieco inaczej tzn jest z jednego elementu. Czy podejdzie mi oslona czy też rączka ręcznego z Passata b5? Moge taka skorzana zanabyc za kilka piw tylko nie wiem czy spasuje bo wyglada nieco inaczej tzn jest z jednego elementu. up! Nikt nie wie czy osłonka z passka b5 przed liftem nie spasi do audi b5? Dla potomnych. Pasuje.
MATIUS Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 wydaje mi się że nie podejdzie będzie za krutka bynajmniej ja miałem kiedyś z golfa bory i dało to się założyć ale byłą za krutka z tyłu miałem dziórę przy tunelu
TyBucu Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Podejdzie, podbij do kolegi grucha1 to podesle ci fote jak to wyglada.
davidoff82 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 Pasuje idealnie! Ja mam założoną z Passiora i jest lelo. Ps. Na szrocie dorwalem ideal za 10 zł .... PASSAT MUSI BYC PRZEDLIFT!!!
Rekomendowane odpowiedzi