maly_sz Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Szukając przez długi długi czas adaptera na wskaźnik w kratce środkowej nawiewu których brak, zostały tylko te w chorej cenie postanowiłem wymyślić coś innego. A oto moje wypociny:
Pulpit Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 to taka sztuka dla sztuki chyba, widzisz coś na tym gajgerku?
maly_sz Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 Oczywiście że tak, zdjęcie zrobiłem z za samochodu, kiedy siedzi się na fotelu jest bardzo dobrze. Poza tym, to EGT i ma WARN więc wpatrywanie się w nie lub w każdy inny budzik nie ma sensu, szczególnie idąc pełnym ogniem. Alarm jest słyszalny, dostęp do obsługi bardzo dobry, a przynajmniej nie ogranicza widoczności kiedy montuje się go w słupku lub w lewym narożniku deski rozdzielczej gdzie świeci po oczach. Pozdrawiam
Fenrir Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Jeśli mówisz że wszystko widać to pomysł może i nie najgorszy. Wpasowałeś go dość ładnie, aczkolwiek chyba trochę lepiej wygląda u góry
maly_sz Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 fajne jest to że zachowałem pełną funkcjonalność popielniczki, w razie jakby ktoś miał problem to wyjecie go i odpięcie trwa 2 sek. u góry powoduje niepotrzebne zaciekawienie, mój ma być sleeper'em całkiem seryjny z zewnątrz zrobię foty z miejsca kierowcy nocą i załączę
Fenrir Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Możesz zrobić też zdjęcie z tylnej kanapy o ile drążek go nie zasłania
tommm Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 czy ja dobrze widzę, że nie domyka Ci się przez to popielniczka?
maly_sz Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 na foto jest zamknięta, ale nie jest wciśnięta do końca w otwór bo czekam na żarówkę do zapalniczki nie chce mi się jej drugi raz wydłubywać bo mało przyjazna operacja
tommm Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Wg mnie jest to kwestia gustu co do rozmieszczenia, jedni wolą bardziej widowiskowe miejsce inni mniej;) co do wykonania to nieźle Ci to poszło:)
Rekomendowane odpowiedzi