aras860 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Jak w temacie BLB + TURBO BRD + DRUGI INTERCOOLER Z BRD + CHIP czy ktoś posiada taką konfigurację i potrafi określić ile się udało wydobyć, a może jakiś filmik z jazdy
feti Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jak w temacie BLB + TURBO BRD + DRUGI INTERCOOLER Z BRD + CHIP czy ktoś posiada taką konfigurację i potrafi określić ile się udało wydobyć, a może jakiś filmik z jazdy Ja mam silnik BGW (swap z BPW) 136KM i Turbo, sprzęgło, dwumas z BRD, bez DPF tylko bez drugiego intercoolera wyszło ok. 190 KM. Dalej ogranicza właśnie intercooler... chłodniej by się przydało. Chcę sobie właśnie wprowadzić taką modyfikację z drugim intercoolerem, ale nie wiem czy będzie pasować np. z 2,5 TDI i jak to z połączeniami. Założyłem w sumie na to temat dzisiaj, ale jeszcze nikt nie odpowiedział.
aras860 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 To zalezy czy centralny chcesz czy bardziej w ori jak ori to drugi plug & play z brd ile Nm Ci wyszli przy 190?
feti Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 To zalezy czy centralny chcesz czy bardziej w ori jak ori to drugi plug & play z brd ile Nm Ci wyszli przy 190? Właśnie na allegro nie ma intercoolera z brd. Jest jedna aukcja, ale gościowi został tylko lewy :/ A co do Nm, to wyszło 390. Trochę słabo, bo coś ogólnie z układem paliwowym się męczył tuner. I był hamowany przed wywaleniem DPFa, więc zakładam, że teraz moment jest większy. Jak włożę drugi intercooler to pojadę na hamownie.
aras860 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Opublikowano 17 Lutego 2015 Hmmm dziwne, cooler pasuje plug&play z brd ale koszt tyle ci centralny :/
Rekomendowane odpowiedzi