lodzian83 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam wszystkich Audi maniaków 1.Panowie mam problem z odpalaniem w swoim Audi 2.0 TDI 2004r.... Problem polega na tym, ze na cieplym silniku trzeba go krecic... Akumulator jest Ok. Sprawdzony. Bylem w Audi i powiedzieli ze wymienic rozrusznik, bo w tym modelu akurat byly jakies wadliwe....??? 2.Druga sprawa to-- zima, w przymrozki jak postoi cala noc na dworze to auto do zera jest rozladowane, nie dziala kompletnie nic.... :// 3.Trzecia sprawa natomiast to denerwujace delikatne stukanie z przodu w zawieszeniu, oczywiscie sciezki diagnostyczne nic nie wykazaly, wszystko jest ok, a mnie dobija ten metaiczny dzwiek dochodzacy z przodu... Gdzies kiedys poczytalem na forach to niektoryz sugeruja ze to moga byc koncowki drazkow kierowniczych.... Pomozcie prosze, jesli ktos sie spotkal z podobnym problemem w swoim aucie... Jezdzi mi sie dobrze, mam najechane 140 tys km i niechcialbym sie rozstawac ze swoim Audi...
piotrsob1 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Bardzo lakoniczny opis problemów, na tym poziomie Twojej wiedzy technicznej możemy długo gdybać. Albo umów się z chłopakami na spocie w twojej okolicy, albo prowadź furę do jakiegoś mechaniora P.S. Masz na pewno motor BNA ?
Rekomendowane odpowiedzi