lol12335 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam mam problem z centralnym zamkiem a problem polega na tym że gdy otwieram drzwi z kluczyka to otwierają się tylko drzwi kierowcy a gdy otworze te drzwi to wtedy dopiero otwiera się cała reszta. czy ktoś wie co może być problemem? pozdrawiam
quadral20004 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 wydaje mi sie ze w sterowniku cos sie pomieszalo.podlacz sie pod kompa.
Tomekktm1 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Nie wiem jak to jest u ciebie ale brat ma tak samo z centralnym ale gdy 2 razy nacisnie otwieranie to otwiera sie cala reszta
quadral20004 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 tak jak mowisz.kwestia zaprogramowania centralnego z kluczykiem
lol12335 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Tylko sprawa wygląda jeszcze tak że mam dokładanego nie oryg. pilota który działa jak chce a czasem zdarza się że gdy otwieram z klucza to otwiera się cały. więc otwieram samochód z kluczyka wkładając go w zamek i nie jest on z pilotem
Rekomendowane odpowiedzi