BASTO Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Witam.Mam taki oto problem:wyskakuje co jakiś czas błąd spalonej żarówki,przód prawa strona i przestaje swiecić xenon..Nie dzieje sie to od razu po zapaleniu tylko w trakcie jazdy,czasem po kilkudziesieciu kilometrach dopiero.I jest tak ,że przyjade czasem w trakcie jazdy błąd zniknie i xenon znowu swieci a czasem po prostu jak ruszam na drugi dzien to znowu jest ok i po jakimś czasie to samo..Zarniki zmienione oba rok temu i przetwornica z tej strony tez roczna nowa bo poprzednia padła.Oryginalna Valeo kupiona od kolegi Tom77.Co to może być?Znowu pada przetwornica?Spróbuje jeszcze dzis pozamieniac miejscami przetwornice co to da tylko że autko więcej stoi ostatnio niż jezdzi bo jestem trzy miesiące po złamaniu i nie moge jezdzić i nie wiem kiedy to sprawdze..Pozdrawiam Edytowane 17 Listopada 2014 przez wrclaguna
Fido Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Żarniki kupiłeś ori czy podróby ??? Bo jak to drugie to możliwe że uszkodziły przetwornice.
BASTO Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Żarniki kupiłeś ori czy podróby ??? Bo jak to drugie to możliwe że uszkodziły przetwornice. Oryginalne..zmieniłem dziś miejscami przetwornice ale z tego co patrzyłem to w tym xenonie jest jeszcze stara przetwornica oryginalna i to chyba ona już dogorywa..Sprawdze jak będę jezdził i zobaczymy co to pokaże..
Rekomendowane odpowiedzi