Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kupiłem Yatour'a.Podłączyłem i nie gra cały tył włącznie z subwooferem.Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jak wyżej w temacie.Kupiłem Yatour'a (zmieniarka cyfrowa usb) do radia Navi Plus.Wsztstko ok tylko nie gra cały tył??Co może być przyczyną???Podłączyłem starą kostkę,która była w radiu i wszystko gra (bez zmieniarki)

Opublikowano

Musiałeś coś źle połączyć.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie nie ma innej opcji.podłączyłem według schematu.chyba,że ktoś coś kiedyś przerabiał...na starej kostce wszystko gra tak jak być powinno

Opublikowano

Pokaż fotki, jak zamontowałeś. Zdjęcia podłączeń kostek wrzuć :)

Opublikowano

Przejściowka musi być w takim razie do d*py i nie przechodzi prawidłowo sygnał do wzmacniacza na tył. Wzmak idzie jedną z tych kostek (żółtą albo zieloną, nie pamiętam). Trzeba sprawdzić przejściówkę po kabelkach.

Opublikowano
  • Autor

nadal nie działa tył...a próbował ktoś z Was takie coś aby rozłączyć oryginalną czarną kostkę (odciąć w miejscu gdzie się kończy 8 pinów)zostało by 12 i tą nową kostkę (niebieską) podłączyłbym do radia (gra przód),a czarną (12 pinów tą odciętą ori) podłączyć w pozostałe 12 pinów w radiu i może odezwałby sie tył bo już nie mam pomysłów

Opublikowano

Na 100% masz problem z tą przejściówką.

Zawsze pozostają Ci dwa wyjścia - do kostki 20 Pin wstawić piny ze zmieniarki, ale to słabe rozwiązanie, bo po bezinwazyjnie nie wyciągniesz wówczas zmieniarki z auta. Możesz też uciąć tą kostkę 20 Pin i zamontować tak, jak zaproponowałeś (niebieska zmieniarka oraz żółta i zielona na sterowanie tyłem oraz canami do licznika). Spróbuj może kupić inną przejściówkę, bądź reklamować obecną.

Opublikowano

Popatrz na fotę i powiedz czy masz tak samo podłączone jak u mnie.

003.jpg

Niebieską kostkę z przejściówki trzeba wypiąć a wpiąć w te kolorowe niebieską ze zmieniarki.

Opublikowano
  • Autor

Tak Kolego Fido.Miałem tak samo jak Ty podłączone i tył sie nie odzywał...Zrobiłem tak jak proponowałem (podzieliłem starą kostkę,przeciąłem) i mam podłączone teraz niebieską w radiu oraz na pozostałe piny jest "stara" czarna kostka i wszystko gra.Tzn. w radiu mam wpięte niebieską i zamiast zielonej i żółtej jest czarna

Opublikowano

Czyli coś nie kontaktowało w adapterze.

Możliwe że trafiła ci się wadliwa sztuka.

Trzeba było przelecieć ją miernikiem.

Opublikowano
  • Autor

oj tam..już po problemie...Dzieki za pomoc