audi a4 b6 piotr Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 raz na jakis czas dziala podgrzewanie fotela pasazera pomozcie juz mam brak pomysłów
jacek70 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Jest możliwe że mata ma przerwę i grzanie znika.
audi a4 b6 piotr Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Jest możliwe że mata ma przerwę i grzanie znika. a co powiesz na to ..... jak zaswiecalai sie poduszka airbag to siedzenie grzalo bardzo dobrze jak juz przestala sie zaswiecac poduszka to i siedzenie przesyalo grzac.....,
jacek70 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Możliwe że coś nie łączy w kostkach pod fotelem. Sprawdź vagiem o którą poduszkę chodzi.
4marttin4 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 U mnie w B7 też miałem problem podgrzewania fotela pasażera. Rozebrałem fotel poczyściłem styki i efekt raz działającego podgrzewania raz nie stracił się jak ręką odjął
audi a4 b6 piotr Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 U mnie w B7 też miałem problem podgrzewania fotela pasażera. Rozebrałem fotel poczyściłem styki i efekt raz działającego podgrzewania raz nie stracił się jak ręką odjął czyscilem to samo i nic nie pomoigłó.... co jescze moge sprawdzic ??? zeby pomogło>>
mich65 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 U mnie w B7 też miałem problem podgrzewania fotela pasażera. Rozebrałem fotel poczyściłem styki i efekt raz działającego podgrzewania raz nie stracił się jak ręką odjął czyscilem to samo i nic nie pomoigłó.... co jescze moge sprawdzic ??? zeby pomogło>> U mnie problem zanikania ogrzewania w fotelach był spowodowany awaria czujnika temperatury w matach grzewczych (po jakimś czasie już w pełni przestało grzać). Po podłączeniu VCDS do modułu climatronic widać błędy które jasno wzkazuja na błąd czujników temp w matach Dla ciekawostki jak sie podłączy maty na krótko to zaczynają grzać (czyli maty sprawne), ale moduł climatronic nie odpala aby ich nie przegrzać
Vassyli Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 A może z instalacją w fotelu jest coś nie halo ? Fotele w oryginale grzane czy dokładane ?
audi a4 b6 piotr Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Opublikowano 19 Listopada 2014 A może z instalacją w fotelu jest coś nie halo ? Fotele w oryginale grzane czy dokładane ? orginal fotele wczesniej grzalo elegancko dupki i zgubil mi sie prad teraz nie mam produ w zielonej kostce.....
Rekomendowane odpowiedzi