ryan11 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam, chcialbym się dowiedzieć czy tylna lampa stopu w avancie nad bagażnikiem jest jedno razowa? Bo mam tam rdzę i chciałbym to wyczyścić i nie wiem czy lampa nie jest jedno razowa Pomocy!! Pomocy!!!
Fido Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Jednorazowa tzn ??? Co masz na myśli ??? Chodzi o jej wyciągnięcie czy chodzi o wymianę elementów świetlnych ???
ryan11 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Opublikowano 19 Listopada 2014 O wyciągnięcie, bo zaprowadziłem auto do malarza i mówił że jak wyciągnie to już będzie do nie użytku i trzeba kupić nową
turzol Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 mechanik nie ma racji, aczkolwiek jak popaliło diody lepiej kupić nową w aso Poniżej instrukcja demontażu 3 swiatła stop dla avanta https://www.dropbox.com/s/5dru5q6t8dzjct1/3stop.pdf?dl=0
ryan11 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Opublikowano 19 Listopada 2014 Działa prawidłowo, aczkolwiek chce ją wyciągnąć, ponieważ zaczęła tam gromadzić się rdza i chce to wyczyścić
Rekomendowane odpowiedzi