Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kat synchronizacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie o zmiane konta synchroznizacji poniewaz gdy samochod osiagnie 90 stopni kat skacze 1.1 / 1.7, na zimnym jest 1.7 / 2.2. Che to poprawic szukalem na forum znalazlem link ale link sie nie otwiera i teraz przy ustawieniu konta. Zdjemuje pokrywe rozrzadu luzuje 3 sruby 13 samochod ma byc na najwyzszym biegu podczas ustawienia ? i kluczem 18 delikatnie w prawo zeby wartosc byla jak najblizej 0 ? Czy moze jakos inaczej ma to wszytsko wygladac ?

Opublikowano

Silnik na luzie.

Popuszczasz 3x13 i delikatnie przekrecasz 18-tka przeciwnym ruchu zegara i skrecasz wszystkie 13.

Podpinasz VAGa i sprawdzasz.

regulujesz az do skutku.

ustaw na -0.5...-1.0

Opublikowano

Ma być jak najbliżej 0 ale jak bedzie -0,5 tez się nic nie będzie działo, ogólnie to ciężko jest ustawić idealnie na 0 bo wystarczy trącić mocniej kluczem i już bedzie za dużo ale wszytko sie da:) Regulacja wygląda dokładnie tak jak opisałeś luzujesz 3 śruby i 18 regulujesz bodajże w prawo to + w lewo to - ale mogę się mylić, tylko wszytko z wyczuciem dużo nie trzeba:)

Opublikowano
  • Autor

Kat ustawilem 0.0 / -0.6 , pojezdze troche i zobacze jak nie to zmienie na -1.0 wydaje mi sie ze troche spalanie wzroslo. Nie wiem tylko czemu przed i po zmianie konta obroty skacza z 903/924 tak sie wachaja i przy tych skokach obrotow bardzo minimalnie buja autem, bardzo slabo wyczywalne .