Adamo8715 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Ktoś naparwiał skórzane siedzenie a dokładnie siedzisko ?
misiek95 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja rozkladalem całość. Co chcesz wiedzieć?
Adamo8715 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 miales podgrzewane siedzenia ? mam dziury i widze ze mata jest przerwana
harley22 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Panowie a rozwiazaliscie problem skrzypienia fotela?
misiek95 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 miales podgrzewane siedzenia ? mam dziury i widze ze mata jest przerwana Tak, naprawialem grzanie
misiek95 Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 lutowałem poprzerywane kabelki. maty same w sobie raczej się nie psują a właśnie te nieszczęsne połączenia między nimi
lukaszooo Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Odkopuje, mam pół skóry z alkantarą i niestety wyrobiło mi sie siedzisko w fotelu kierowcy, tzn wyrobiła sie gąbka pod materiałem i tworzą sie fałdki. Myslałem nad wymianą gąbki i teraz moje pytanie czy gąbką ze zwykłego fotela kubełkowego bedzie pasować ???? Bez pomocy tapicera tam rade to ogarnąć ??? Wymienia sie całą gąbke siedzisko czy pojedyncze elementy np. poprzeczne 3 elementy pod tyłkiem. Dzieje sie cos podobnego jak na foto Edytowane 5 Lutego 2015 przez lukaszooo
misiek95 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Jak przetloczenia pasują wzorem to możesz śmiało przekładać. Siedzisko to jeden element. Łatwe to nie będzie ale do ogarnięcia
lukaszooo Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Powiedz kolego czy gabka z prawego fotela jest taka sama jak z lewego ??
misiek95 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 cholera coś mi sie kojarzy że jest inna bo przy tunelu wyprofilowana jest tak żeby nie ocierała... moge sie mylić bo to było już jakiś czas temu ale pamiętam że jak składałem z 2 foteli jeden to coś mi nie pasowało
lukaszooo Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Wiec temat się komplikuje, kupno dobrego siedziska kierowcy w dobrych pieniądzach graniczy z cudem a nie mam zamiaru kupować całego fotela tylko po to żeby wyciągnąć gabke. Myślałem ze wyciągne gabke z jakiegoś trupa fotela pasażera.
misiek95 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Ja do szmaciaka kupiłem za 80zl kubelka. Kwestia czasu i trochę szczęścia
Rekomendowane odpowiedzi