marcins1991 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam szanownych forumowiczów, dziś podczas jazdy zauważyłem coś dziwnego-radio chorus przestało grać, włączyły się kontrolki od EPC i Air Bag, a obrotomierz i prędkościomierz wskazywały zero, światła długie działały normalnie, dmuchawa również, zjechałem na pobocze, zgasiłem silnik, lecz przy próbie uruchomienia rozrusznik nawet nie zakręcił, postałem tak kilka minut na tym poboczu, po czym wyjąłem kluczyk ze stacyjki, włożyłem go ponownie i wtedy silnik zaskoczył pojechałem do pracy (ok.15 km) i na miejscu okazało się, że klapa bagażnika jest zamknięta, otworzyła się dopiero gdy zamknąłem i o tworzyłem cały samochód jeszcze raz z kluczyka wieczorem kiedy wracałem do domu wszystko wydawałoby się działać poprawnie, jedynie radio nie działa, tzn jak włączam to na wyświetlaczu cos się pojawia, ale muzyka nie gra, no i światła wyraźnie przygasają przy upuszczaniu i podnoszeniu szyby... co może być nie tak?
Fazii Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 sprawdź połączenie minusowego przewodu od aqu z karoserią nadwozia
Rekomendowane odpowiedzi