krzysztofh Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Witam, mam pewien problem od kilku miesiecy w czasie jazdy powyzej 20km/h slychac dziwny dzwiek jakby cos tarlo albo stukalo (tuk,tuk ) czym szybciej jake tym szybciej stuka i czym mocniej w prawo skrecam tym glosniej stuka a jak w lewo skrecam to przy pewnym skrecie nic nie slychac. To nie są opony, bo wymienłem, tarcze z klockami wymieniłem, Przeguby byly wymieniane 2 lata temu (poprzedni właściciel wymienial), luzów na kołach nie ma, nie mam pojecia może przeguby co to tym myślicie? proszę pomóżcie.
sisi1977 Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 wspomaganie kierownicy być może.sprawdz poziom oleju wspomagania.
krzysztofh Opublikowano 11 Października 2008 Autor Opublikowano 11 Października 2008 jest to dzwięk zależny od siły skrętu w prawo slychac mocno a w lewo czasem wcale a na prostej średnio poziom oleju jest oki. jak sprawdzic czy to wspomaganie? Acha kolega moj sugeruje łożysko wymienimy zobaczymy.[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 00:33_________________________________________________Po wymianie lewego łożyska sprawa ucichła. Samochod jeździ jak z fabryki
Rekomendowane odpowiedzi