Jambor Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam. Połamał się jeden z dwóch uchwytów licznika, tych w których siedzą te śruby mocujące licznik do całej tapicerki. I teraz mam pytanie. Czy jeżeli założę na jedno to będzie to powodowało jakies problemy czy dyskomfort podczas jazdy? Pozdrawiam
misiek95 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) nic sie nie powinno dziać. a ułamałeś te przy liczniku? Edytowane 27 Listopada 2014 przez misiek95
Jambor Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Opublikowano 27 Listopada 2014 tak, jeden przy liczniku został ułamany
misiek95 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 jak Ci to bardzo przeszkadza to wymień szybke licznika... nie wiem jaki masz licznik ale zazwyczaj to groszowa sprawa
Jambor Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Opublikowano 27 Listopada 2014 Niee tam, przeżyję Szybka właśnie od a6 c5 z chromami więc ją wsadzałem w miejsce od a4 Wszystko juz zamontowane, efekt kozacki.
Rekomendowane odpowiedzi