Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

wentylator nawiewu powietrza do srodka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy dobrze trafilem jesli nie to wybaczcie .Mam taki problem z wentylatorem (albo nie )wiec gdy temperatura na polu była pow.zera to wszystko działało .wentylator chodzi nawiew na szyby i inne przełączniki też .A kiedy jest wilgoć w powietrzu albo zimno to nic nie działa tylko panel klimatronika świeci normalnie, regulacja prędkości pokazuje (można zmieniać) temperature można ustawić .Rano do pracy jade ze szmatką aby szyby przecierać a po pracy kiedy auto się zagrzeje od słońca to wszystko działa. Proszę o jakieś wskazówki co to moze być ,bo teraz jest zimno i do pracy i z pracy szmatka w ruchu na okrągło :sad:

Opublikowano

Witam nie wiem czy dobrze trafilem jesli nie to wybaczcie .Mam taki problem z wentylatorem (albo nie )wiec gdy temperatura na polu była pow.zera to wszystko działało .wentylator chodzi nawiew na szyby i inne przełączniki też .A kiedy jest wilgoć w powietrzu albo zimno to nic nie działa tylko panel klimatronika świeci normalnie, regulacja prędkości pokazuje (można zmieniać) temperature można ustawić .Rano do pracy jade ze szmatką aby szyby przecierać a po pracy kiedy auto się zagrzeje od słońca to wszystko działa. Proszę o jakieś wskazówki co to moze być ,bo teraz jest zimno i do pracy i z pracy szmatka w ruchu na okrągło :sad:

Przeczyść styki na złączkach przy wentylatorze. Nie zaszkodzi oglądnąć bezpiecznika, ewentualnie wtyczka za panelem. Kontakt spray.

Opublikowano
  • Autor

Przeczyść styki na złączkach przy wentylatorze. Nie zaszkodzi oglądnąć bezpiecznika, ewentualnie wtyczka za panelem. Kontakt spray.

Dzięki bezpieczniki całe oglądałem wtyczki za panelem też bo wyciągałem zobaczę jeszcze na wentylatorze

Opublikowano

Przeglądnij i silnik i panel klimatronika. Obstawiam klimatronik. Posmaruj,podociskaj i się zobaczy.

Opublikowano
  • Autor

Przeglądnij i silnik i panel klimatronika. Obstawiam klimatronik. Posmaruj,podociskaj i się zobaczy.

Też. tak myslalem że klimatronik ,ale czasami gdy dłużej jeżdziłem to potrafił się załączyć i chodził jakiś czas

Witam ponownie zrobiłem takie małe czary mary wyciagłem panel klimatronika podgrzałem go suszarką do włosów wsadziłem i zadziałał.Mam pytanie czy to mogą być zimne luty w panelu ,gdy zmarzną to robi się przerwa i nie działa.pozdrawiam

Opublikowano

TAK

Edytowane przez dota4fun

Opublikowano
  • Autor

TAK

Dzięki