tracer123 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) wracam. jest trochę zmian -zamiast gwintu pojawiła się zawiecha z sline -felgi poszły w czerń, mega efekt -stołki speed w środku -każdy porysowany plastik w środku został zmieniony -oświetlenie poszło w ledy do założenia czeka lotka z sline. poluję na tani podwójny wydech. targuję się także z lakiernikiem, trochę za duzo chce za wgniecenia oraz za malowanie grila w czerń. Edytowane 28 Maja 2015 przez tracer123
devey Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wrzuć więcej fotek (dodaj coś z wnętrza). Dosyć ciekawie się prezentuje.
tracer123 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) wnętrze juz prawie doprowadziłem do stanu fabrycznego, zostały mi pierdoły typu wizytownik, kubek i popielniczka. nie sądziłem że te rzeczy mogą być aż tak drogie ;x w aucie nie sprzątane,za bardzo piździ jeszcze bym chciał się zapytać o modyfikacje dekorów na styl tych z a6 c6, da rade jakoś założyć podświetlenie ? Edytowane 5 Grudnia 2014 przez tracer123
afroo. Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 jeszcze bym chciał się zapytać o modyfikacje dekorów na styl tych z a6 c6, da rade jakoś założyć podświetlenie ? Poszukaj w dziale B7, parę osób już to ogarniało, m.in. Siemian.
tracer123 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) widzę że zimą nie warto się za to zabierać. poczekam aż się ociepli. wymieniłem oswietlenia na standardowe, jest lepiej ale chyba założę białe mocne ledy. dzisiaj przyszły kolejne rzeczy do odświeżenia wnętrza. został tylko ten cholerny wizytownik i kubek ;/ pracuje nad wnętrzem. odnowione prawie wszystko, jutro robię dekory w szczotkowane aluminium i daje podświetlenie. dekory led: Edytowane 9 Lutego 2015 przez tracer123
Rekomendowane odpowiedzi