Herbatnik Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Co może byc przyczyną braku sygnalizacji diody po zamknieciu drzwi z pilota lub kluczyka? Przepalona dioda? Wczoraj jeszcze mrugala, dziś już nie.
jacek70 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Uszkodzona wiązka przewodów lub zimny lut.
Herbatnik Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 prawdopodobnie to wina nie zamkniętego obiegu, na fisie pokazuje nie zamkniętą tylną klapę. Centralny działa, klapa otwiera się i zamyka. Jak sprawdzić co nie tak z tylną klapą?
biggman Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Podłącz vaga w pierwszej kolejności i sprawdź błędy
Herbatnik Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2014 Usterka naprawiona, odkreciłem, zamek klapy, odłączylem wtyczkę od mikrostycznika a w środku mokro od wody, osuszyłem i przeczyściłem styki. Wszystko wróciło do normy, całe szczęscie że mikrostycznik okazał się dobry, wymiana nie wchodzi w grę, zamek jest nierozbieralny.
Rekomendowane odpowiedzi