Acer3 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam.Mam Pytanko. Czy da rade podejechać te 100 metrów do mechanika, bez plynu chlodniczego ? Oczywiście , żeby nie było żadanej awarii głowicy itp ?????
TidiVelDante Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Kolego, jak to tylko 100 metrow to nalej tam cieplej wody.
Acer3 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 Kolego, jak to tylko 100 metrow to nalej tam cieplej wody. Cała mi sie wylje . wymieniałem króciec wody i sruba mi sie urwała .trzyma mi sie tylko na jednej .
rafal9119 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 A nie lepiej go tam zapchać . dasz dla koleszków na flache i cie zaciagną. napewno bedzie taniej
Acer3 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 A nie lepiej go tam zapchać . dasz dla koleszków na flache i cie zaciagną. napewno bedzie taniej hehe miedzy parkingiem a mechanikiem przechodzi droga miedzy miastowa:P
jospethe Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Ja bym nie ryzykował. Lepiej przepchnąć go te 100 metrów. Ewentualnie linka i holowanko Edytowane 8 Grudnia 2014 przez jospethe
rafal9119 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 A nie lepiej go tam zapchać . dasz dla koleszków na flache i cie zaciagną. napewno bedzie taniej hehe miedzy parkingiem a mechanikiem przechodzi droga miedzy miastowa:P No to co? chyba aż tak dużego tam ruchu nie ma jak na autostradzie. Ale jak chcesz to możesz jechać.
TidiVelDante Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Koledzy mają rację, niby mozesz zaryzykować ale żeby później nie było gorzej..Ktoś niech Cie zholuje i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi