setho Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Witam. Posiadam radio RNS-D w którym grają wszystkie głośniki oprócz subwoofera. Do wzmacniacza umieszczonego w bagażniku dochodzi prąd natomiast na wtyczce wychodzącej do suba już nie ma napięcia O co może chodzić ? Edytowane 12 Grudnia 2014 przez setho
dziadekM Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zniknęło tak po prostu czy nawet nie wiesz czy sub wcześniej grał?
setho Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 Nie wiem czy sub gral, działają wszystkie głośniki oprócz suba. Patrzę na wtyczkę co idzie do suba to tam w ogóle nie ma napięcia :/ Dobra rozwaliłem całą stronę i wyciągnąłem całe te pudło ze wzmakiem i subem. Wyszło na to że głośnik nie trybi I tu pojawia sie pytanie co mozna by wsadzić na zastępstwo ? Chodzi żeby wymienić sam głośnik na jakiś inny ? Coś do 150 zł da się kupić ? Otwór żeby osadzić glośnik w tej skrzynce to 135 mm.
dziadekM Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Przerabiałem już kilka aut w moim nędznym życiu i jakoś zauważyłem że oryginał jest lepiej zgrany niż jak by założyć coś innego. No chyba że zmienić wszystkie komponenty to tak ale sam głośnik zamiennik na ORI wzmaku nie zagra lepiej niz ORI głośnik na ORI wzmaku, także lepiej poszukać ORI suba a na Alledrogo widzę już od 35zł...
setho Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2014 Tak zrobię :-) Dzięki za odpowiedź mozna zamknac temat.
Rekomendowane odpowiedzi