redcannabis Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam mam duży problem ponieważ cieknie mi olej z uszczelki pod miską. Mój mechanik mówi, że jedyną opcją na zrobienie tego jest wyciągnięcie silnika, a to duże koszta. Może ktoś wie czy jest jakaś inna możliwość na naprawienie tego dobrze i taniej, a dokładny model mojej Audi to: A4 B6 2.0 alt 8E benzyna 131km wersja Avant (multitronic) Z góry dziękuję za pomocne informacje
benyA4 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Albo silnik w gore albo sanki zawieszenia w dół , ja bym wybral opcje numer dwa , chyba mniej roboty. No i nie musisz rozpinac calej instalacji i sciagac przedniego pasa.
daro84.pl Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Tylko po tej drugiej opcji wypadało by kąty sprawdzić
Dev Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 silnik lekko w góre, sanki w dól, inaczej nie zdejmiesz miski a silnika nie trzeba wyciagać odrysuj dokładnie położenie sanek w podwoziu i staraj sie poskładac dokałdnie tak samo
redcannabis Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dzisiaj podjadę do mechanika i powiem mu te opcje a ktoś z was już miał ten problem ? I robił to w ten sposób ? A ktoś wie ile taka wymiana kosztuje ? Bo mój mechanik sam nie umie się wycenić a nie chce przepłacać
Rekomendowane odpowiedzi