cabanmat Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam Panowie taka sytuacja... Nie psika mi tylny spryskiwacz. Przednie ładnie psikają... Przytrzymałem dzisiaj dłużą chwilę oprysk tylnej szyby i co zobaczyłem jak wysiadłem z auta... Za mną powódź płynu do sprysków... Pochyliłem się pod auto to lało się ciurkiem spod silnika... Od razu powiem, że przez pierwsze przymrozki auto jeździło na letnim.. mogło coś wysadzić ? Zbiornik mam chyba taki, w każdym bądź razie 3L
jacek70 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Mogło złapać płyn i gdy przytrzymałeś dłużej to albo spadł wężyk albo ciśnienie wywalił pompkę ze zbiornika ( jest na wcisk) . Tak miałem w adr dawno temu. Ciśnienie wyrwała pompkę ze zbiornika.
cabanmat Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2014 Posiada ktoś może jakiś schemat aby zobaczyć gdzie biegną te węże? Tak patrzyłem i mokro się robi w okolicach serwa...
cabanmat Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2014 To pod nadkolem idą przewody?
misiek95 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Tak. I do kabiny w okolicach lewej nogi kierowcy PRzynajmniej u mnie tak jest:)
Rekomendowane odpowiedzi