michu93 Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 jak wyzej... syn mi dzisiaj zrobil plame klejem super glue na monitorze lcd i nie wiem jak to usunac, czy wogole da sie usunac? boje sie cos z tym robic zeby nie uszkodzic matrycy... pomozecie?
YATES Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Obawiam się, że niczym tego już nie usuniesz no chyba,że ktoś zna jakiś złoty środek na ten klej. Mi kapnęło na stół bilardowy i próbowałem wszystkiego bez efektu. Jedynym sposobem było zdrapanie tego kleju ale w przypadku monitora w ten sposób możemy pogorszyć sytuację.
michu93 Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 a co myslicie o tym? http://sklepy.allegro.pl/item445284279_zelowy_zmywacz_kleju_3g_remover.html mam wlasnie taki i chce sie spytac czy ktos uzywal tego?[br]Dopisany: 27 Październik 2008, 19:39_________________________________________________rozwiazaniem jest cos takiego jak "zelowy zmywacz kleju" ladnie elegancko mi zmyl klej z monitora lcd fakt... 3 razy nakladalem ale sie oplacalo... na allegro kosztuje 3.50,- ale ja zaplacilem 2.65,- za to samo
Rekomendowane odpowiedzi