rafal9119 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Siema mam taki problem ostatnio po odpaleniu kompa wyswietla mi sie czarny ekran i folder MÓJ KOMPUTER. pulpitu nie ma pomaga dopiero przywracanie systemu. . Szukałem w google ale nic ciekawego nie znalazłem. Miał ktoś taki problem??
damian1911 Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Po przywróceniu systemu spróbuj przeskanować system programem Combo Fix - znajdziesz go w sieci, jest darmowy.
fragless1 Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Najprostsze rozwiązanie, to przeskanować kompa jakimś anty. Pewnie zalapales jakiegoś syfa. Jak jesteś bardziej zaawansowany, to możesz pogrzebać w procesach i poszukać tych, które nie powinny być uruchomione, potem odinstalować syfy, jeśli się da, a na koniec wyczyścić rejestr systemu.
sadowiak Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 W starcie masz opcję URUCHOM, odpal ją i wpisz msconfig, tam jest zakładka uruchamianie, odznacz wyświetlanie po starcie tej opcji z moim komputerem, zamknij, uruchom ponownie komputer i będzie git
Rekomendowane odpowiedzi