Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Szarpie strasznie ! ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wracając ze szkoły (ok 70km) jakies 3 km od domu stałem w korku podczas ruszania strasznie zaczeło szarpac samochodem stanełem na poboczu zrzuciłem na luz wysiadłem otworzyłem mache a obroty w tym czase zaczely świrować skoczyły do 2000 na jakieś 2 sec poczym spadły i przestaly więc ruszyłem dalej po czym szarpną dwa razy wgl ciężko się jak by silnikowi byl po czym przestał. pod samym domem zjeżdżając na parking znów zaczoł szarpać jak głupi i obroty skoczyły wie ktoś moze co grane ??

Opublikowano

VAG i sprawdzić błędy, to na początek.

Opublikowano
  • Autor

Ok a tak pozatym to naco może by to wyglądać ?

Opublikowano

Problem w tym że to może wyglądać na wiele rzeczy. Któryś z podzespołów mógł zaświrować, mogły być jakieś problemy z układem WN. Ciężko powiedzieć tak od razu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ok dzięki .. dodam że żadna z kontrolek się nie zapaliła nie strzelał ani nic poprostu zaczął szarpac kiedyś kolega coś podobnego mial w cytrynie to wszystkie przewody zapłonowe wymieniał

Problem rozwiazany może komuś się przyda siadł czujnik na przepływomierzu ;) radzę go oglądnąć zwałaszcza wtyczke jak będzie głowka delikatnie pęknieta to i tak potrafi szarpnąć ... Ps wiecie może ile kosztować nowy czujnik ?

Opublikowano

jaki czujnik na przepływomierzu??

Opublikowano
  • Autor

na przepływomierzu na dwie śróbki przykręcany właśnie szukam go i nie mogę znaleść bo stego co widzę sprzedawany jest cały przepływomierz

wsadziłem z skasowanego 1.6 po problemie tylko że z pękniętą gówką (wtyczką ) i czasami jak jade po typowo polskich drogach zaczyna podszarpywać

wpiszesz nr katalogowy w google to w obrazach ci wyjdzie

037 906 461B AFH60-10A

Edytowane przez Wojtek1995

Opublikowano

To jest jedna całośc i możesz kupić cała przepływke

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

No nie:) Da radę normalnie wykręcić :) ,bo sam przekładałem z ojca rozwalonej Audicy do swojej ,tylko że wtyczka jest nadłamana bo zdrowo przyfasolił w przepóst w rowie. U mnie zerwał się drucik w czujniku (dokładnie Miernik masy powietrza), ten co jest w tej małej rurce w środku przepływomierza. Jest to ten czarny plastik na 2 śróbki przykręcany ... przed chwilą pisałem z kolegą to ma mi jutro/po jutrze napisać czy da radę ściągnąć sam ten czujnik , czy całość :) Z GÓRY SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!! POZDRAWIAM :D

i d*pa problem powrócił wymieniony filtr paliwa ,przepływomierz pompa ładnie daje paliwo gable po sprawdzane.... pomoże ktoś ?

Nie wiem co nie wiem czemu po wymianie przepustnicy z odłamanym 1 zatrzaskiem w gnieździe wszystko hasa tylko troche mulowaty

Opublikowano

Podłącz VAG i zobacz błędy.

Edytowane przez ja74687

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

zero błedów chociaż nie wiem czy przypadkiem nie przez odme ma muła

bo w rurze przed przepustnica był olej jaki i w samej przepustnicy nie wiem jak teraz bo nie mam czasu sprawdzić

Edytowane przez Wojtek1995