Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1996 80 Avant RS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli fura juz w pełni sprawna ??

Opublikowano
  • Autor

Czyli fura juz w pełni sprawna ??

Jezdzi bo jezdzi.. Ale jeszcze daleka droga to tego co ja bym chcial ;)

Hamuje w miare ok, ale np juz wczoraj sprzeglo zaczelo sie slizgac i to zdrowo..

Z elektryka dalej sa cyrki, klima wogole nie dziala (wedlug Norwegow nie da sie zrobic :P) ja tam wiem, kto mi to zrobi i bedzie dzialac, tak samo jak w mojej UrS4 :)

No i problem, ktory wedlug mnie w tym samochodzie jest najwiekszy, to swiatla. Moja Nokia swieci lepiej w nocy niz te org reflektory. Soczewki wywale i mam nadzieje, ze uda sie zapodac bixenon. Myslalem o powrocie do stanu ori ale swiatla porzadne musze miec! Wiec szukam org reflektorow bo z tym tak latwo niestety tez nie jest..

Po malutku i bedzie lalka :)

PS: Ale jak juz jezdzi, nie w trybie awaryjnym to moge szczerze napisac ze zaaaaaaaaapieeeeeeerdala jak zla :P:banan:

Opublikowano

Makki wiesz do czego milltek sie nadaje ? Do pocięcia i wyrzucenia na złom.Az dziw bierze ze za taki sajs brytole taka kasę kasuja.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

RSunia garazuje tymczasowo w PL i czeka sobie na remont. Zbieram czesci nowe i uzywane oraz kase, checi i czas na dalsze roboty..

A ze jestesmy rodzinka na wakacjach w PL to bylo by mi smutno jakbym nie pojezdzil sobie z synkiem RSem ;)

Mlody Makki dostal fotelik do RSa, odpowiedniego bodziaka i troche paliwa zostalo spalone :)

wp20150711121915pro1280.jpg

wp20150715150533pro1024.jpg

wp20150715151239pro1024.jpg

Do kolekcji rodzinnych samochodow doszlo ostatnio XC90 biturbo. Moja pani kocha komfortowe i szybkie Volvo wiec mam kolejne auto, ktorym musze sie zajmowac ;) Co innaczej rzecz biorac w polaczeniu z 2 dzieci daje mniej czasu na moje 2 stare Audiczki :(

wp20150501125312pro1024_1.jpg

Pzdr

Opublikowano

Ja mam tylko dwa auta i juz nie długo jedna pociechę bo zaraz bedą dwie i sie zastanawiam skąd ty masz czas zeby wogóle cos pisać czy to tu czy na FB a zajęciu sie autami nie wspominając :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Przeczytałem od deski do deski - fura marzenie!

A właściciel to się chyba minął z powołaniem - powinieneś zostać pisarzem bo czyta się Twoje wypociny mega dobrze :grin:

• 2 lata później...
Opublikowano

Pięknie ! Gratuluje spełnienia marzenia ! Tych aut już jest jak na lekarstwo a będzie ich tylko mniej. Pięknie to musi bawić :)