Zmora23 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Cześć, słuchajcie planuje na lato założyć felgi 16' et 35 i oponki 205/55/16 i zdaje sobie sprawę iż będzie widoczny prześwit ( z przodu spory ) dlatego zastanawiam się nad sprężynami które lekko obniżą mi auto. Macie jakieś pomysły jakie założyć żeby w miarę grało do seryjnych amortyzatorów? Jeszcze myślałem nad ucięciem sprężyn tych których mam o jeden dwa zwoje, Czekam na wasze sugestie.
tomaszstn Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Mam nadzieję że żartujesz. Kup sobie Eibach Pro Kit, potem pomyślisz nad amorkami do tego.
Mesiah Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Nawet jeśli nie żartuje to sprężyn z przodu nie da się uciąć bo się zwężają ku końcom. Z tyłu jest to możliwe od góry i nawet bezpieczne ale charakterystyka sprężyny się zmienia i robi się kupa , nie polecam. Eibach pro kit lub jakiś vogtland -30 i nie kombinuj (chłopaki na allegro mieli vogtlanda nówkę za 400zł , cena używki pro kita). Tylko pilnuj kategorii wagowej. Amor może zostać seria. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Mesiah
Rekomendowane odpowiedzi